Vintertid i luren

Två gånger om året byter jag mellan sommar- och vintertid i telefonen. Varje gång känns det lika instabilt och nu – fjärde bytet med samma telefon – har jag lärt mig att det inte är sommar/vintertid jag ska ändra, det är tidszon. Annars spårar synkningen ut och bokningar förskjuts en timma, både historiskt och framöver.

Sony Ericsson K600i

Sonyericssons målande beskrivning:

Anpassad för ett liv i stan
Den snygga och smarta 3G-telefonen med dubbla framsidor ger dig direkt och enkel tillgång till tjänster och information du behöver, oavsett var du är.

  • Johan Möller

    Aktuellt inlägg igen, även om det handlar om sommartid idag. SonyEricsson klarar inte återkommande händelser som startar i vintertid. De hanteras annorlunda oavsett om man ändrar vinter-/sommartid eller tidzon.

    Borde man inte köra iPhone istället 🙂