Det kommer bara bli bättre och bättre

När jag säger att jag ska vara föräldraledig sju månader är det fler än en som reagerar med “Va! – ska du vara borta så länge NU när det händer så mycket (“..på nätet”)!!!”.

Ja, det händer mycket kul på nätet nu.
Ja, det kommer hända mycket kul på nätet i höst också.
Och det kommer fortsätta hända roliga saker på nätet under lång tid framöver.

Här är Nora som jag ska vara hemma med:

Nora

Hon kommer nästan vara två när jag börjar jobba igen.

Relevant klipp i sammanhanget: Jeff Bezos (Amazon) som pratar om hur han ser på internet och hur omoget det är och gör jämförelsen till elektricitetens införande. Inspelningen är några år gammal men gäller fortfarande.

Och… Ja, jag kommer vara uppkopplad i höst också 🙂

Tags: , , ,

 • http://networkers.se Fredrik Nygren

  Visst går det alldeles utmärkt att vara uppkopplad även under föräldraledigheten. Faktum är att jag upptäckt andra sidor och möjligheter med webbtjänster som jag inte hade sett om jag inte varit uppkopplad och föräldraledig samtidigt. Att Googles bildsök är ett utmärkt och roligt verktyg för den som just börjat läsa och skriva på egen hand hade jag ingen aning om tidigare.

  Ha en skön tid med dottern!

  Hälsar

 • per åström

  Tack!

  Exakt, och 3G-iPhonen kommer ganska lägligt….