Vegoburgare, jo det innehåller..

Jag är väldigt tacksam att alltid ha mat på bordet men ibland undrar jag vad det är man stoppar i sig. Ikväll: vegoburgare från Hälsans Kök.

Innehållsförteckning:

Rehydrerat sojaprotein 60%
Rehydrerat veteprotein 17%
Lök
Äggvitepulver
Vegetabilisk olja
Salt 1.8%
Jäst
Maltodextrin
Ärtfiber
Stärkelse
Aromer
Lökpulver
Vitlökspulver
Maltextrakt (korn)
Stabiliseringsmedel
Kryddor
Druvsocker
Färgämne (karamelliserat socker)
Surhetsreglerande medel (citronsyra)
Kan innehålla spår av sesamfrön
Kraftigt saltad.

Nästa gång gör jag nog egna.

Tags: , ,

  • hgh

    In the end of the summer, stores generally will change garments according to the big, you think about a good shot? Coach Outlet Online also at this time to provide the most preferential price oh. In theCoach Outlet has many beautiful product, there must be a you like. Now Coach Outlet Online post a free, and Coach Outlet Online play three fold sell, so preferential price also is only thatCoach Outlet Online have.Coach Outlet  will not because low price and defective product to you, Coach Outlet Online sent as always is high quality and low price, let the public have to buy it. And not for promotion will not send you a gift. Coach Factory Outlet  will give you a nice present. You can then we choose to buy a single product, such as glasses, purse, also can buy combination suit, such as bag bag with glasses, add the purse,Coach Outlet Online suggest that you buy more favourable. Suit Coach Factory Outlet  will end in the summer before lit a time you enthusiasm, don’t blameCoach Outlet OnlineCoach Factory Outlet  just meet your heart’s deepest shopping desire. Hurry up to Coach Outlet Online and waiting for you!

  • http://loweschmidt.se Lowe Schmidt

    Lätt överkokta kidneybönor, kikärtor och överkokt mosad potatis blir goda men lite torra vegoburgare, håll till godo 🙂

  • http://loweschmidt.se Lowe Schmidt

    Lätt överkokta kidneybönor, kikärtor och överkokt mosad potatis blir goda men lite torra vegoburgare, håll till godo 🙂