Okontaktbar

SonyEricsson har den sämsta laddar-anslutningen jag stött på i mitt mobil-liv.

En bra laddare är tillförlitlig och enkel att ansluta. Det är inte SonyEricssons. På en SonyEricsson blir de små blecken i telefonen smutsiga och börjar glappa, plasthakarna som håller fast kontakten i telefonen är svåra att se skillnad på och passar bara på ett sätt. I mörker är det extra pilligt att koppla ihop. De små metallbitarna i laddaren blir lätt skadade när de transporteras eller ligger i en väska.

Alldeles för ofta har jag haft en tomt batteri på morgonen för att laddaren krånglat.

Jag föreslår en rund stickkontakt, ett stift som är enkelt att pricka i ett hål på telefonen som sitter nära kanten så att det är enkelt att ansluta också i mörker (typ minitele). Eller magnetiskt, som Apples kontakter till deras bärbara datorer, det vore imponerande.