“Musik när pappa var ung”

Konstaterar att jag använde CD-skivor ungefär 20 år av mitt liv. De dök upp på mellanstadiet/80-talet, peakade på 90-talet och minskade fort på 00-talet.

Nu i samband med flytt packade jag ner alla i lådor (orippade) och de kommer inte packas upp igen. När jag tittar ner i lådan försöker jag förstå vad jag känner och det är framförallt skönt att packa undan dom. De har stått framme utan att användas alldeles för länge.

Minns varken vilken skiva som var den första jag köpte eller den sista. Men den sista skiva jag fått som gåva var Justin Timberlake som jag fick av SonyEricsson för cirka 18 månader sen. Makes you think….

Tags: , , , , , ,

  • Pingback: jardenberg kommenterar – 2009-07-07 — jardenberg unedited

  • http://www.hellorobot.se/blog/ Tobbe

    Jag bytte bil och gick från en mp3cd-spelande bilstereo till en som bara lirar helt vanliga skivor och det slog mig dels hur länge sedan det var jag lyssnat på en vanlig cd (vi har slängt upp vår samling på vinden för länge sedan) och hur extremt begränsad cd:n är i sig. Att göra en blandskiva med max 20 låtar känns inte heelt tidsenligt. 🙂

  • http://www.hellorobot.se/blog/ Tobbe

    Jag bytte bil och gick från en mp3cd-spelande bilstereo till en som bara lirar helt vanliga skivor och det slog mig dels hur länge sedan det var jag lyssnat på en vanlig cd (vi har slängt upp vår samling på vinden för länge sedan) och hur extremt begränsad cd:n är i sig. Att göra en blandskiva med max 20 låtar känns inte heelt tidsenligt. 🙂

  • Pingback: Trådlös musik — blog2.0 – per åström