Tomt i brevlådan

Helgläsningen av morgontidning (SvD that is) har i många många år varit en höjdpunkt men nu hinner jag inte med längre och tidningarna blir till högar som blir till berg (och skapar dåligt samvete). Därför vill jag inte längre ha en tidning i brevlådan – även om jag fortfarande tycker helg-svenskan är mycket bra och hela tiden blir bättre.

Blir intressanta diskussioner med barnen om några år när jag kan berätta att “förr i tiden fick vi en tidning hem i brevlådan på morgonen yada yada” – jag tror inte de kommer minnas att det var så.

Jag läser gärna i mobil eller ipad men det sätt man läser tidning i pappersform tycker jag inte är återskapat på ett lika bra sätt i digital form ännu. Same same but different… Men hädanefter blir det i digital form jag läser ikapp.

Tags: , , , ,