Slut för den här gången (#bonnierhackday)

Tjugofyra timmar går fort når man har roligt! Det var imponerande resultat som presenterades på “slutredovisningen” av Bonnier Hack Day även om det är vägen dit som räknas. Och vägen dit var mycket lärorik och inspirerande. För egen del grottade jag med Marcus Lindéns (@mackielinden) hjälp ner mig ordentligt i YQL och Pipes och även lite regex och med David Hall (@moonhouse) blev det en resa med elektronik och borrmaskin (men jag snappade inte upp någon Arduino-programmering).

Det som jag inte hann med ångrar jag nu efteråt: att hinna prata och hälsa på alla andra som var där. Trots att det var så många nya intressanta människor runt omkring hann jag knappt lära känna dom eller få reda på vad de bygger eller vad de lär sig. Det önskar jag verkligen att jag hade lagt mer tid på. Jag hoppas vi ses igen framöver.

Hela evenemanget flöt på otroligt bra och vi var bortskämda med god mat och support hela vägen. Bra arrangerat av Paulina (@pauspling)!

Jag håller på att samla ihop länkar till alla projekt så jag hoppas ni får ta del av så många som möjligt. Återkommer om det…

För bilder och annat sök efter hashtaggen #bonnierhackday, evenemanget har lämnat många spår. Jag räknar med att det blir en uppföljning!

Tags: , , , ,