Bredbandsbolaget använder inte internet

I julas slutade plötsligt bredband och telefoni hemma att fungera. Jag felanmälde till Bredbandsbolaget direkt men på grund av många röda dagar och jul tog det åtta dygn innan det kom igång igen. Vid felanmälan lovades vi kompensation för tid utan leverans. Eftersom jag inte hört något sedan dess eller sett någon kompensation skickade jag en fråga via siten:

Vi hade åtta dagar utan bredband under julhelgen. Utlovades betalningsfri period och jag tänkte följa upp så att vi får det också.

Svaret kom några dagar senare:

Tack för din e-post.

Jättebra, det ska vi fixa!
Kompensation/ersättningsfrågor kan vi dock endast ta över telefon då det måste ske muntligt
vänligen återkom till oss på: 0770 777 000, vi har öppet alla dagar 8-22

knappa dig till teknisk support då det är denna avdelning som sköter denna typ av ärende.

Om du besvarar detta mail, behåll då gärna tidigare svar från oss i mailet, så kan vi följa ditt ärende och ge dig bättre service.

Så istället blev det supportsamtal (med talsvar, knappa in personnummer, välja ärende, information om kundenkät och kötid). Suck. Men kompensation blir det (eftersom jag hörde av mig, annars hade jag blivit utan).

Tags: , ,

 • Pingback: Tweets that mention Bredbandsbolaget använder inte internet | blog2.0 – per åström -- Topsy.com

 • http://www.lowenhamn.se Henrik Löwenhamn

  Jag har bråkat med Bredbandsbolaget om det där flera gångar, att om du inte hör av dig, så får du ingen kompensation.

  Hela Gotland var vid ett tillfälle borta från Bredbandsbolaget, men bara de som ringde och klagade fick kompensation. Helt galet. Har till och med blivit uppringd av deras kundombundsman (kvinna) och hon svarade att det är så de jobbar och det kommer förmodligen inte att ändras.

  Kundvård?

 • http://www.lowenhamn.se Henrik Löwenhamn

  Jag har bråkat med Bredbandsbolaget om det där flera gångar, att om du inte hör av dig, så får du ingen kompensation.

  Hela Gotland var vid ett tillfälle borta från Bredbandsbolaget, men bara de som ringde och klagade fick kompensation. Helt galet. Har till och med blivit uppringd av deras kundombundsman (kvinna) och hon svarade att det är så de jobbar och det kommer förmodligen inte att ändras.

  Kundvård?

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=649160021 Karl Lindmark

  Jag tycker att det är skamligt att en av Sveriges mest prisvärda bredbandsleverantörer inte tagit steget ut på webben, utan känner istället för att gömma sig bakom sina telefoner. Nya tider, nya regler!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=649160021 Karl Lindmark

  Jag tycker att det är skamligt att en av Sveriges mest prisvärda bredbandsleverantörer inte tagit steget ut på webben, utan känner istället för att gömma sig bakom sina telefoner. Nya tider, nya regler!