Nytt jobb efter föräldraledigheten

Jag lämnar Svenska Dagbladet och börjar den 26 januari som teknikchef för Nya plattformar på TV4.

Förra gången jag bytte jobb 2006 när lämnade Aftonbladet Nya Medier var det ett beslut som hade vuxit fram en tid. Några månader in på den dåvarande föräldraledigheten bestämde jag mig definitivt och bytte jobb. Den här gången är situationen annorlunda: jag började på SvD Digitala Medier april 2007 och såg fram emot att komma tillbaka och fortsätta där efter den här (andra) föräldraledigheten. Inga planer på att sluta eller hitta något nytt.

Men så dyker en annan möjlighet upp: teknikchef på nya medier/digitala medier hos sveriges största TV-kanal TV4. Stora utmaningar och möjligheter: vara med och fortsätta utveckla rörliga bilder på nätet, lära mig mer om TV och broadcastingvärlden och en helt ny arbetsplats. Hittills har jag mest jobbat med att vidareutveckla tidningar på nätet, nu har jag fått chansen att göra samma sak men med ett TV-bolags innehåll.

Jag tror och hoppas att TV4 kommer bli mycket spännande framöver och jag har stora förväntningar. Nu ser jag fram emot att börja i slutet av januari när dagisinskolningen är klar.

Men det känns också vemodigt att inte komma tillbaka och arbeta med gänget på SvD.se igen: roliga och duktiga människor som jag trivts otroligt bra med. Ni vet vilka ni är – jag kommer sakna er! Nu får jag följa SvD.se’s utveckling på nätet som läsare och besökare istället för att själv vara delaktig…

Vi ses framöver!

Tags: , , ,

 • http://www.svd.se/ Martin

  Grattis Per!

 • http://blogg.svd.se/utvecklingsblogg Ola

  Vi kommer sakna dig, det vet du. Ses på julglögg hos Kjersti!

 • http://dyngan.se Gustav

  Grattis!

 • http://www.videoplaza.com/blog/ Sorosh Tavakoli

  Wow, stort grattis!

 • Patrik@jobb24

  Grattis! Det var väldigt bra att jobba med dig och synd att du slutar. Jag önskar dig all lycka till på nya jobbet däremot!
  Ha det toppen!!!

 • per åström

  Tack alla!

 • Sara

  Stort grattis och lycka till med nya jobbet!