Den tiden på året (för andra gången) #surdegskartan

I ett kolsvart hus en sen natt skrev jag i skenet av värmeljus brev till bagerierna på Surdegskartan. Nej, jag skojar inte…: framför mig hade jag gjort i ordning en hög med klistermärken, en hög med kuvert, en hög med brev och en hög med frimärken. Jag sätter mig ner för att börja och tio sekunder senare slocknar ljuset i köket. Och i huset. Och i hela kvarteret. När förvåningen släppt och jag kikar ut ser jag en elektriker sitter i en elstolpe på gatan och meckar. Allt har en förklaring..

Förra året var det 111 bagerier, i år 186.

Förra året var det bruna, i år vita. Nästa år….

..får vi se men att det blir en tredje omgång känns redan klart.

Håll utkik – fotografera gärna och lägg upp på Flickr ifall ni ser någon som satt upp märket.

Tags: ,